Tuomo Luoma

Tuomo Luoma – muutosten aikaansaaja

Tuomo Luoma

Tuomo on helsinkiläinen yrittäjä ja liike-elämän pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus liike-elämästä. Hän on perustanut ja myynyt kaksi yritystä, ollut osakkaana ja mukana kymmenien yritysten kasvu- ja kehitysprosesseissa. Tunnetuimpia työpaikkoja ovat olleet mm. Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja, Benefonin myynti- ja markkinointijohtaja sekä Nasdaq –listatun amerikkalaisyrityksen Razorfish Oy:n Suomen toimitusjohtaja.

Kun haluaa oikeasti ja konkreettisesti tuloksia aikaiseksi, kun on valmis muutokseen, Tuomo on mies paikallaan. Hän on esimiehenä, puhujana ja sparraajana suora, maanläheinen sekä saa vaikeatkin viestit perille innostavassa ja positiivisessa hengessä. Ja hän myös tietää 90-luvun alun kokemuksesta, mitä tarkoittaa käytännössä menestyä keskellä kovinta lamaa. Uudistajana ja muutosjohtajana Tuomo on itsekin pystynyt uusiutumaan ja on tällä hetkellä Suomen johtavia digitalisoitumisen, verkkokaupan ja uuden ajan johtamisen asiantuntijoita.

Hänen intohimonaan on politiikka ja häntä kiinnostaa ympäröivän maailman muutos: miten pystymme luopumaan vanhoista tavoistamme ja saavutetuista eduistamme, kun joudumme kohtaamaan aivan uudenlaiset olosuhteet elää ja tehdä töitä. Miten pystymme kitkemään pois sääntelyn, byrokratian ja epäoikeudenmukaisuuden – miten kannustamme ihmisiä yrittämään rakentaa parempi huominen.