Ilmo Lounasmaa

Ilmo Lounasmaa

Ilmo Lounasmaa suuntaa innostusta ja energiaa teknologiaan, kasvuyrityksiin sekä kansainväliseen markkinointiin ja myyntiin. Päätoimisesti Ilmo työskentelee digitaalisen markkinoinnin ja asiakasprojektien älylaitteiden testauksen ja valmistuksen parissa.

Ilmo toimii OptoFidelity Oy:ssä markkinoinnin johtotehtävissä, sekä muutaman eri kasvuyrityksen neuvonantajana ja sijoittajana.

Hän on ollut perustajana, sijoittajana ja osakkaana monissa yhtiöissä eri toimialoilla. Kansainvälistä kokemusta hän on kartuttanut mm. perustamalla viimeisimmälle yritykselle tytäryhtiöt Hong Kongiin ja Kiinaan. Hallitustyökokemusta hänellä on sekä Suomesta että kansainvälisesti.

OptoFidelity Oy:n lisäksi taustaa on B2B Saas-palveluista, IOT:stä sekä digitaalisista kuluttajapalveluista ja niiden kehittämisestä.

Ilmo tutustui Boardman Grown toimintaan jo kymmenen vuotta sitten ja vaikuttui verkoston päämäärästä luoda uusi kasvuyrittäjien sukupolvi. Pala palalta hän on osallistunut enemmän toimintaan, ja kokee, että verkoston tärkein ja oleellisin ydin on pysynyt samana.

Ilmon teemat:

Kansainvälisyys

Kasvun rohkeus

Teknologia positiivisen murroksen luojana