LAURA VATANEN JA KIRSTI LAASIO BOARDMAN GROWN HALLITUKSEEN

LAURA VATANEN JA KIRSTI LAASIO BOARDMAN GROWN HALLITUKSEEN

Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grown hallitukseen on valittu kaksi uutta jäsentä Laura Vatanen ja Kirsti Laasio. Hallituksen uudet jäsenet tuovat hallitukseen laaja-alaisesti uutta osaamista ja näkökulmia, joilla viedään Boardman Grown toimintaa vahvasti eteenpäin ja kehitetään kasvuyrittäjien verkostoa!

Hallituksen uudet kasvot

Laura Vatasella on laajasti kokemusta kiinteistökehityksessä ja kiinteistöjen muutosprojektien johtamisessa.

Boardman Grown uusi hallituksen jäsen Laura Vatanen

“Olen löytänyt palon yrittäjyydestä ja kannattavan liiketoiminnan rakentamisesta niin yritystasolla kuin yksittäisissä kiinteistöissä. Päivittäisen kapellimestaroinnin kohteenani on vuonna 2020 toimintansa käynnistänyt luomuksemme, kiinteistökehitystoimisto Partners at Noste. Boardman Growssa haluan olla erityisesti vahvistamassa verkoston kykyä hyödyntää ryhmässä jo olevaa osaamista, vertaistukea ja kokemuksia”, kertoo Laura.

Boardman Grown uusi hallituksen jäsen Kirsti Laasio

Pitkään kansainvälisessä ympäristössä ja liiketoiminnassa johtajana toimineena Kirsti Laasiolla on kokemusta strategian tuloksekkaasta viemisestä käytäntöön, monialaisten kansainvälisten tiimien vetämisestä sekä kulttuurin rakentamisesta ja siilojen poistamisesta tiimien välillä.

“Minulla on kokemusta myös brändien rakentamisesta, johdon strategiatyöskentelyn fasilitoinnista sekä asiakastarpeiden tuotteistamisesta menestyksekkääksi liiketoiminnaksi. Sydämeni sykkii asiakasarvon tuottamiselle ja asiakaskeskeisen kulttuurin rakentamiselle ja tarjoan käytännönläheistä konkretiaa sekä rohkaisua jokaiselle kohti parempia kokemuksia – hymiö kerrallaan”, kuvailee Kirsti.

Jokainen kasvuyrittäjä on sankari!

Boardman Grow -verkosto rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Vuonna 2006 perustettu verkosto tarjoaa jäsenilleen osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen tähtääviä tapahtumia, kansainvälistymiseen valmistavia matkoja sekä hallitustyön kehittämiseen pureutuvaa koulutusta. Tavoitteena on varmistaa, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin.

Boardman Grow tarjoaa yrittäjille inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin. Verkoston runsaat 180 jäsentä ovat kasvuyrittäjiä, kasvuyrittäjäksi tähtääviä sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneita osaajia. Avoimet tilaisuudet ja verkkofoorumit tavoittavat merkittävästi laajemman joukon kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneita.

“Hankalassa ja epävarmassa tilanteessa keskustelu samassa tilanteessa olevien yrittäjien kanssa nousee entistä tärkeämmäksi. Tässä Boardman Grown verkoston tuki yrittäjältä yrittäjälle on parhaimmillaan,” täsmentää Boardman Grown hallituksen puheenjohtaja Rasmus Nybergh.

Boardman Grown uutena puheenjohtajana toimii Rasmus Nybergh. Lisäksi hallituksessa jatkavat Juha Frey, Suvi Johansson, Johanna Lehtonen, Ilmo Lounasmaa ja Tatu Mäkilä. Hallituksesta vaihtuu vuosittain 1-3 jäsentä. Ray Lindberg ja Kimmo Koivikko ansaitsevat kumpikin lämpimät kiitoksemme kaikesta siitä työstä, jota he ovat viime vuosien aikana Boardman Grown hallituksen jäseninä tehneet verkoston hyväksi.

Lisätietoa Boardman Grown toiminnasta

Kiinnostuitko, jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:

Rasmus Nybergh, hallituksen puheenjohtaja, rasmus.nybergh@almamedia.fi tai puh 040 512 5575
Anette Vuorenmaa, projektikoordinaattori, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai puh 050 412 3133