Kaksi uutta sparrausryhmää starttaa pian – HAE MUKAAN KASVUYRITTÄJIEN SPARRAUSRYHMIIN!

Kaksi uutta sparrausryhmää starttaa pian – HAE MUKAAN KASVUYRITTÄJIEN SPARRAUSRYHMIIN!

Sparrausryhmät toimivat kasvujohtajien vertaisryhmänä, joissa osallistujat keskustelevat keskenään ja asiantuntijoiden kanssa, saadakseen apua kasvuun liittyvissä kysymyksissä.

Miksi?

  • Sparraus on vuorovaikutusta, joka auttaa jäsentämään ja kirkastamaan käsissä olevaa tilannetta.
  • Vuorovaikutus vertaisten kanssa auttaa jäsentämään ja kirkastamaan tilanteita ja ratkaisuja sekä tarjoaa parhaimmillaan positiivista haastamista oman bisneksen toimintaan.
  • Saat kopattavaksi palloja, jotka auttavat näkemään mahdollisuuksia ja vahvuuksia sekä löytämään askelia etenemiseen.

Miten?

  • Kuhunkin sparrausryhmään osallistuu noin 6-8 kasvuyrittäjää ja ryhmät tapaavat säännöllisesti noin 3-4 kertaa vuoden ajan.
  • Pienryhmien kokoontuminen tapahtuu pääosin digitaalisesti, joten vertaissparraukseen voi osallistua paikkariippumattomasti.
  • Pienryhmiin osallistuu yrittäjien lisäksi myös moderaattori sekä teemojen mukaan vaihtelevasti myös asiantuntijoita.
  • Sparrausryhmään osallistuminen on maksutonta.

Kenelle?

  • Sparrausryhmät ovat tarkoitettu yrityksen johdolle, jonka yrityksellä on jo konsepti ja asiakkaita sekä liikevaihtoa ja toimintaa olemassa.
  • Painotamme myös kasvuhalukkuutta ryhmävalintoja tehdessämme.

Mikäli yrityksesi täyttää edellä mainitut ehdot, hae mukaan! Täyttämällä alla olevan lomakkeen osoitat kiinnostuksesi osallistua sparrausryhmään, ja olemme sinuun yhteydessä sparrausryhmien muodostamiseen liittyen. Osallistuminen on maksutonta.

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!

Marraskuussa 2023 käynnistyvät sparrausryhmät

Vihreän siirtymän mahdollisuudet

Etsitkö yrityksellesi tapaa hyötyä vihreästä siirtymästä? Haluatko erottua kilpailijoistasi uusilla liiketoimintamalleilla, innovatiivisilla ja kestävillä tuotteilla sekä palveluilla?

👉🏻 Miten luoda kilpailuetua ja kasvua vihreän siirtymän avulla?​ Miten vihreään liiketoimintaan siirtymistä voitaisiin lisätä?

👉🏻Mitkä ovat vihreän siirtymän uudet liiketoimintamallit?​

👉🏻Miten vihreän siirtymä tuotteistetaan ja tuotetaan palveluita sen avulla?

👉🏻​Miten innovoida uutta ja vastata kestävän kehityksen tarpeisiin?

Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat vastuussa yrityksen vihreän siirtymän liiketoiminnasta tai yrityksen johdosta. Ryhmän työskentelyssä ei keskitytä yrityksen vastuullisuuskriteereiden täyttämiseen vaan liiketoimintaan. Ryhmä on ensisijaisesti suunnattu yli 20 henkeä työllistäville yrityksille. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa.

Ryhmän vetäjänä toimii Boardman partneri Marko Parkkinen. Markolla on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla kriittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi. Markon erityisosaamista on omistajatahto, muutoskyvyn johtaminen, palvelullistaminen ja digitalisointi. Viimeisen kymmenen vuoden ajan Marko perustanut ja investoinut pelkästään vihreän siirtymän toimialle, kuten Verso Food /Härkis, Paptic, Woodly, Vähän käytetty, Rester.

 

 

 

 

SaaS-yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen

Haluatko laajentaa liiketoimintaasi ja löytää uusia kasvun mahdollisuuksia? Hae mukaan ”SaaS –yrityksen kasvu ja kansainvälistyminen” -sparrausryhmään, joka on suunniteltu erityisesti SaaS-yrityksille, jotka haluavat valjastaa maailmanlaajuiset mahdollisuudet kasvunsa tueksi. SaaS-malli tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia laajentua globaalisti, ja autamme sinua tekemään sen oikein.

👉🏻Miten välttää kansainvälistymisen sudenkuopat?

👉🏻​Kuinka navigoida paikallisen lainsäädännön ja kulttuuristen erojen läpi?

👉🏻​Miten luodaan ja ylläpidetään tehokkaita kumppanuuksia paikallisten yritysten ja toimijoiden kanssa?

👉🏻Miten mitataan kasvua ja menestystä uusilla markkinoilla? Mitkä ovat keskeiset suorituskyvyn mittarit ja avainluvut?

Ryhmämme koostuu henkilöistä, jotka ovat SaaS-yrityksen johdossa tai jotka vastaavat yrityksen kansainvälistymisestä. Ryhmän toiminta perustuu vertaissparraukseen ja ryhmä tapaa 4-6 kertaa vuodessa (toukokuuhun asti etänä ja kesäkauden läsnä).

Ryhmän vetäjänä toimii Gorilla Capital Managementin Managing partner Petri Lehmuskoski. Petrillä on pitkä yrittäjäkokemus (yli 35 vuotta) ja hän on tehnyt kaksi exittiä omista yrityksistään. Petri oli mukana kasvattamassa yrityksestään 120m€ markkinajohtajan. Vuodesta 2008 lähtien Petri on toiminut enkelisijoittajana ja perusti 2011 Pohjoismaiden ensimmäisen enkelirahaston. Petri on ollut mukana lähes 30 M&A transaktiossa – näistä rahaston positiivisia teknologiayhtiöiden exittejä on 15 kpl. Petri toimii sijoittajana lähes 150 kasvuyritykseen.

 

 

 

Ilmoita kiinnostuksesi sparrausryhmiin tästä!