Kaaoksesta Kasvuun taklasi kasvun esteitä Tampereella

Kaaoksesta Kasvuun taklasi kasvun esteitä Tampereella

Kaaoksesta Kasvuun Tampere täytti Technopoliksen salit innokkaalla kuhinalla. Round table-keskusteluissa jaettiin arvokkaita neuvoja, ratkottiiin case-yrityksien avulla kasvun haasteita ja haastettiin ajattelemaan ongelmia uusista näkökulmista.

Puhujiksi Tampereelle saapuivat Tampereen kauppakamarin Ismo Salminen sekä HappyOrNotin CEO Heikki Väänänen. Salminen lähestyi kasvuyritysten esteiden taklaamista hallitusnäkökulmasta – vanha, karikatyyrinen hallitusmuoto tuskin tarjoaa lisäarvoa nopeasti kiihtyvälle kasvuyritykselle, ja jokaisen yrityksen onkin kartoitettava juuri omaan tilanteeseen sopiva neuvon ja hallinnan muoto. Hallituksiakin on monenlaisia, ja kasvuyrityksille paras on sellainen, joka aktiivisesti osallistuu yrityksen arvojen ja omistajatahdon toteuttamiseen.

Heikki Väänänen kertoi esityksessään HappyOrNotin markkinoinnin ja myynnin matkaa. Joka paikkaan venyvä, toimimaton myyntiprosessi sai väistyä tehokkaan pipelinen ja dataan perustuvan markkinoinnin tieltä. Väänänen toteaa, että ilman oikeanlaista metriikkaa kansainvälinen skaalautuminen on vaikeaa ellei mahdotonta.

Seuraava Kaaoksesta Kasvuun -tapahtumamme suuntaa Ouluun 3.10., ja puhujinamme ovat mm. Proventian Jari Lotvonen, joka syventyy kasvun ja kansainvälistymisen menestystekijöihin sekä Balmuirin Heidi Jaara, joka avaa rehellisesti kasvun haasteita. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautumisen löydät täältä.