INSPIROIVIA PUHEENVUOROJA, KONKREETTISIA CASEJA JA VERKOSTON VINKKEJÄ – YHDESSÄ KASVUUN-HANKE KÄYNTIIN SUURELLA MENESTYKSELLÄ

INSPIROIVIA PUHEENVUOROJA, KONKREETTISIA CASEJA JA VERKOSTON VINKKEJÄ – YHDESSÄ KASVUUN-HANKE KÄYNTIIN SUURELLA MENESTYKSELLÄ

Boardman Grown 28.4.2022 järjestetyssä Maailmanvalloittajan ”MUST HAVES” -hybriditilaisuudessa kuultiin yrittäjältä yrittäjälle vinkkejä onnistuneeseen kansainvälistymiseen ja kasvuun kokeneilta huippuosaajilta.

Tilaisuudessa kokemuksiaan ja oppejaan kansainvälistymiseen jakoivat Jussi Herlin (Kone, hallituksen varapuheenjohtaja), Markku Kosonen (M Room, CEO), Tarja Takki-Halttunen (Halton, hallituksen varapuheenjohtaja), Aaro Cantell (Normet, hallituksen puheenjohtaja) sekä Tuuli Paasilehto (InHunt Group, Senior Headhunter), Tarmo Kekki (PwC, Industry Leader) ja Aki Sundell (Teknologiateollisuus, Director, Member Services).

Tilaisuutta moderoi Samppa Vilkuna (Superson, CEO ja Boardman Grown hallituksen jäsen). Kurkista tilaisuuden tunnelmiin myös valokuvagalleriastamme tästä!

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä InHunt Groupin, Teknologiateollisuuden ja PwC Suomen kanssa.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Verkostoja ja vertaistukea kasvuyrittäjälle

Puheenvuorojen lisäksi osallistujat pääsivät osallistumaan kansainvälistymis- ja kasvun kysymyksiin pureutuviin roundtable-keskusteluihin. Ryhmissä keskustellaan muiden kasvuyrittäjien ja asiantuntijan johdolla tärkeistä ja ajankohtaisista teemoista – yrittäjältä yrittäjälle mentaliteetilla ja ne toimivat lähtölaukauksena ”Yhdessä kasvuun” -hankkeen puitteissa toteutetuille sparrausryhmille.

Me haluamme rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Tavoitteemme on edistää kasvun kulttuuria ja vahvistaa kasvuyritysten vastuuhenkilöiden osaamista.

Yhdessä kasvuun -hankkeen tavoitteena on edesauttaa kasvuhakuisten yritysten kasvua kehittämällä ja jakamalla parhaat neuvot ja opit pk- ja kasvuyritysten johtamiseen, hallitustyöskentelyyn sekä kansainvälistymiseen liittyen. Hankkeen tavoitteena on inspiroida yrityksiä kasvuun ja tarjota pienryhmätyöskentelyn kautta vertaistukea kasvujohtajille ja siksi käynnistämme vuoden aikana useampia sparrausryhmiä eri teemojen ympärille.​ Lue lisää ja ilmoittaudu sparrausryhmiin tästä!

Tule mukaan Boardman Grow kasvuyrittäjäverkostoon!

Boardman Grow -verkosto on aktiivisen kasvuyrittäjän, kasvuyrityksen toimitusjohtajan tai muulla tavalla kasvunkulttuuriin aktiivisesti vaikuttavan henkilön verkosto. Lue lisää jäsenyydestä ja hae mukaan tästä!