Ray Lindberg

RayLindberg

Ray Lindberg

Ray on 39-vuotias sarja- ja kasvuyrittäjä, joka tulee isosta yrittäjäperheestä (yrittäjävanhempien lisäksi 4 muuta yrittäjää). Yritystä onkin ollut koko ajan – projekteja ja uusia juttuja, isoissa ja pienissä yrityksissä sekä yhdistyksissä ja muissa ympäristöissä. Monta kertaa hyvällä menestyksellä, mutta matkan varrelle on myös mahtunut reilusti mokia ja hyviä “opetuksia”…

Tällä hetkellä Ray toimii eri yrityksissä pääomistajana, toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana. Päivätyökseen hän toimii projektijohtokonsulttina ja parantaa yritysten ja ihmisten toimintaympäristöjä sekä auttaa heitä muutoshankkeissaan.

Yrityksistä voi mainita seuraavat; – Integrator on investointiyhtiö, joka myös harrastaa mm. julkaisutoimintaa. Kontoret Konsult tekee projektijohto- ja muutosjohtamiskonsultointia yritysten toimitilahankkeissa – viiden hengen yritys joka kasvaa koko ajan. Kontoret on uusi tilapalvelukonsepti, jonka liikeidea perustuu itsepalveluperiaatteella toimivaan kokous- ja työskentelytilaan. Ja välillä on ehtinyt tapahtua konkurssin, erään wellness bar – toiminnan kanssa.

Ray on erityisen kiinnostunut yrittäjän syvemmästä olemuksesta ja ajatuksista – sekä bisneksessä että arjessa. Lisäksi uusia konsepteja ja uusia tapoja tehdä asioita kiehtovat paljon. Lisäksi Raylla on vahva usko siihen että kaikilla voi olla hauskaa, ja että ilon ja hyvän energian kautta voidaan luoda lisäarvoa ja lisää tuottoja kaikille!

Boardman on tullut tutuksi Growth Boardin kautta, Piilakson matkalla 2014, Hallitusammattilaisen kurssin kautta sekä aktiivisella osallistumisella VIP – toimintaan. Boardman Grow porukassa tuntuu olevan tekemisen meininki, vähän semmoinen “Get (Sh)it Done!”