Johanna Lehtonen

Johanna Lehtonen

Johanna Lehtonen

Johanna Lehtonen – Idearikas liiketoiminnan kehittäjä

Johanna on Boardman Grown VIP-ja hallitusjäsen, yrittäjä sekä asiakaskokemusjohtaja Nostemedia Oy:ssa. Viimeiset 19 vuotta Johanna on kasvuyrityksen kasvattina elänyt ja hengittänyt digitaalista maailmaa. Johanna uskoo jatkuvaan oppimiseen ja haluaa olla ideoimassa ja tuotteistamassa asiakaslähtöisesti uutta liiketoimintaa. Johannalla on myös kokemusta niin isompien kuin pienempien yritysten muutosjohtamisesta sekä liiketoiminnan kasvattamisesta ja konsultoinnista. Eteenpäin ajaa vahva halu auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään.

Johanna uskoo tulevaisuuden olevan niiden yritysten, jotka ymmärtävät hyödyntää digitalisaatiota, käyvät reaaliaikaista dialogia asiakkaidensa kanssa sekä ponnistavat empatiasta. Tärkeintä  on kuunnella, ymmärtää, kyseenalaistaa sekä oppia joka päivä jotakin uutta. Johanna vaikuttaa aktiivisesti myös verkossa ja jäsentää ajatuksiaan kirjoittamalla omaa blogiaan sekä vieraskynäilee mielellään muissakin blogeissa.

 

Avainsanat: #muutosjohtaminen #asiakasymmärrys #innovointi #kasvu #myynti #markkinointi #asiakaskokemus #kehitys #data #strategia #johtaminen #kohtaamiset