Johanna Lehtonen

JohannaLehtonen

Johanna Lehtonen

Johanna Lehtonen – Idearikas liiketoiminnan kehittäjä

Johanna on Boardman Grown VIP-jäsen, hallituksenjäsen, yrittäjä sekä Co-Founder luova ratkaisutoimisto Kollabollassa. Viimeiset 20 vuotta Johanna on kasvuyrityksen kasvattina elänyt ja hengittänyt digitaalista maailmaa. Johanna uskoo jatkuvaan oppimiseen ja haluaa olla ideoimassa ja innovoimassa asiakaslähtöisesti uutta liiketoimintaa. Johannalla on kokemusta niin isompien kuin pienempien yritysten markkinoinnin johtamisesta, liiketoiminnan kasvattamisesta ja konsultoinnista. Eteenpäin ajaa vahva halu auttaa yrityksiä kasvamaan ja kehittymään ihmislähtöisesti.

Johanna uskoo tulevaisuuden olevan niiden yritysten, jotka ymmärtävät hyödyntää digitalisaatiota, käyvät reaaliaikaista dialogia asiakkaidensa kanssa sekä ponnistavat empatiasta. Tärkeintä on kuunnella, ymmärtää, kyseenalaistaa sekä oppia joka päivä jotakin uutta. Johanna vaikuttaa aktiivisesti myös verkossa perustamassaan Facebook-ryhmässä, jossa on yli 2700 jäsentä.

Johannan teemat:

  • luovan ja innovatiivisen yrityskulttuurin rakentaminen
  • uusien tuotteiden ja palveluiden tuotteistaminen
  • tuloksellinen kasvumarkkinointi

Avainsanat: #muutosjohtaminen #asiakasymmärrys #innovointi #kasvu #myynti #markkinointi #asiakaskokemus #kehitys #data #strategia #johtaminen #kohtaamiset