Anita Ojala

AnitaOjala

Anita Ojala

Anita Ojala – yrityskauppojen osaaja

Anita on yrityskauppojen ja rahoitusen osaaja, joka vaihtoi korporaatioelämän yrittäjyyteen vuonna 2015. Anita on yksi Juuri Partners Oy:n perustajaosakkaista ja ratkoo kasvuyrittäjien haasteita päivittäin pääomasijoittajan näkökulmasta.  Hän toimii useassa kasvuyrityksen hallituksessa ja sparraa positiivisuuden kautta yrittäjiä kasvun ja kansainvälistymisen haasteissa.

On hyvin inspiroivaa työskennellä kasvuyrittäjien kanssa ja edistää pk-sektorin elinvoimaisuutta kotimarkkinassa.  Toimialasta riippumatta kasvun pullonkaulat ja haasteet ovat pitkälti samoja; mm strategian kirkastaminen, vähäisten resurssien tarkoituksenmukainen allokointi, sopivan myynti- ja markkinointistrategian muodostaminen, hallintomallin rakentaminen, kehityshankkeiden priorisointi, kansainvälistymisstrategian muodostaminen ja rahoituksen varmistaminen.

Boardmanin toimintaan Anita tutustui Hallitusammattilaisen kurssin kautta. Toiminta ja tapahtumatarjonta innosti ja aktiivisen alumnikauden sekä 2017 Piilaakson matkan jälkeen Boardman Grown VIP toiminta on tarjonnut paljon mukavaa ja hyödyllistä verkostoitumista. Muutaman vuoden hengailun jälkeen Boardman Grown hallitukseen tuli kutsu ja nyt vieläkin aktiivisemmin tehdään maailmasta parempaa kasvuyrittäjille.

Anitan teemoja ovat:

  • Kasvun edistäminen
  • Kasvuyhtiöiden hallitustyöskentely
  • Kasvuyhtiöiden rahoitus