Boardman Grow’n uusi hanke taklaa yritysten kasvun esteitä

Boardman Grow’n uusi hanke taklaa yritysten kasvun esteitä

Boardman Grow’n uusi hanke taklaa yritysten kasvun esteitä

 

Boardman Grow käynnistää historiansa suurimman hankkeen kasvuyritysten hallinnon kehittämiseksi. Kaksivuotisen hankkeen tavoite on taklata kasvun esteet. Ytimessä on kaksi keskeistä kasvun ongelmaa: kasvuyritysten johto jää liian usein yksin kasvuhaasteiden ja -paineiden kanssa, ja hallintoasiat vievät liikaa aikaa toiminnan kehittämiseltä.

”Kasvuyritykset luovat uusista työpaikoista huomattavan osan. Siksi on sekä yritysten että koko yhteiskunnan kannalta tärkeää ymmärtää millaiset asiat estävät ja kiihdyttävät kasvua. Tavoitteenamme on selvittää mitkä ovat tehokkaimmat keinot kehittää kasvuyritysten hallintoa, jotta yritykset kasvaisivat suomalaisissa käsissä nopeammin ja suuremmiksi”, Boardman Grown hallituksen uusi puheenjohtaja Juha Frey sanoo.

Kehittämishanke käynnistetään yhteistyössä Turun Yliopiston kanssa tehtävällä tutkimuksella sekä verkkopohjaisen itsearviointityökalun avaamisella. Tulokset jalostetaan julkaisuiksi, ja eniten kehittämistä kaipaavia valmiuksia parannetaan työpajoilla, valmennuksilla ja seminaareilla. Samalla Boardman Grow’n toiminta laajenee pääkaupunkiseudulta mm. Ouluun, Tampereelle ja Turkuun. Hankkeessa tiiviisti mukana olevia yhteistyökumppaneita ovat MPS, Nordea, PwC ja Business Finland.

Hallitukseen kolme uutta jäsentä ja uusi puheenjohtaja

Kasvuyrittäjien osaamisverkosto Boardman Grow’n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu kokenut kasvumarkkinoija Juha Frey. Uusiksi hallituksen jäseniksi nimitettiin sijoitusalan vahva osaaja Anita Ojala, kansainvälistymisen monen mutkan kautta oppinut teknologiayrittäjä Ilmo Lounasmaa sekä nuoren polven yrittäjä ja Future Board -verkoston toiminnanjohtaja Lari Raitavuo.

Hallituksen uusiutumisen yhteydessä Boardman Grow’n edellinen puheenjohtaja Markko Vaarnas sekä hallituksen jäsenistä Päivi Kangasmäki ja Tuomo Luoma luopuivat paikoistaan. Hallituksessa jatkavat Juha Freyn lisäksi Kimmo Koivikko (varapuheenjohtaja), Rasmus Nybergh, Johanna Lehtonen ja Ray Lindberg. Hallituksesta vaihtuu vuosittain 1-3 jäsentä.

Boardman Grow -verkoston tavoite on rakentaa Suomea, jossa jokainen kasvuyrittäjä on sankari. Vuonna 2006 nimellä Boardman2020 perustettu verkosto tarjoaa jäsenilleen osaamisen kehittämiseen ja verkostoitumiseen tähtääviä tapahtumia, kansainvälistymiseen valmistavia matkoja sekä hallitustyön kehittämiseen pureutuvaa koulutusta.

Verkoston runsaat 150 aktiivista VIP-jäsentä ovat kasvuyrittäjiä, kasvuyrittäjiksi tähtääviä sekä kasvuyrittäjyyden jo kokeneita osaajia. Kaikille kasvun kulttuurista kiinnostuneille avoimen verkoston jäsenet toimivat useimmiten yrittäjän roolissa, sekä myös kasvuyritysten vastuuhenkilöinä, sijoittajina ja omistajina. Verkoston tapahtumiin osallistuu vuosittain noin 500 kasvuhakuista vaikuttajaa, ja koko verkoston koko lasketaan useissa tuhansissa.

”Me lupaamme, että kasvuyrittäjä ei jää koskaan yksin. Tarjoamme inspiraatiota, verkostoa, osaamista ja tukea kasvupolun haasteisiin. Verkostoon ovat tervetulleita kaikki yritysten kasvattamisesta kiinnostuneet, jotka ovat sekä valmiita jakamaan omia oppejaan ja kokemuksiaan että vastaanottavaisia uusille ajatuksille”, Juha Frey kannustaa.

Liity Boardman Grow -verkoston VIP-jäseneksi, niin pääset mukaan vain VIP-jäsenille suunnattuihin tilaisuuksiin ja saat alennuksia muista Boardmanin tapahtumista! Lue lisää: https://www.boardmangrow.fi/vip-toiminta ja https://www.boardmangrow.fi/tapahtumat.

Kiinnostuitko, jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Boardman Grow’n hallituksen puheenjohtaja Juhaan, juha@netprofile.fi tai 040 572 4674, tai hallituksen sihteeriin Anetteen, anette.vuorenmaa@boardman.fi tai puh 050 412 3133.