B2020-hallituksen uudet jäsenet

B2020-hallituksen uudet jäsenet

B2020-osaamisverkoston hallitus on saanut uusia jäseniä aktiivisista VIP-verkostomme jäsenistä. Samalla, kun hallituksemme vahvistui kolmella uudella, annoimme kahdelle suomalaisen kasvunkulttuurin eteen pitkään työtä tehneelle hallituslaiselle ansaitun vapautuksen hallitusvelvoitteista. Timo Lappi sekä Jussi Lystimäki ansaitsevat kumpikin lämpimät kiitoksemme kaikesta siitä työstä, jota he ovat viime vuosien aikana B2020-verkoston eteen tehneet. Jussiin ja Timoon törmää jatkossa B2020:n VIP-tapahtumissa, joissa he vihdoin voivat nautiskella puhtaasta osallistumisen ilosta!

Hallituksen uudet kasvot

KatriKatri Harra-Salonen on yrittäjä ja aktiivinen B2020-verkoston jäsen. Katri oli mukana myös jo legendaarisella Piilaakson reissullamme ja sen tuomisina on ollut aktiivisesti mukana käynnistämässä Silikon Vikings Helsinki -noden toimintaa.

Hallituksessa Katri jakaa viestintävastuut hallituksen puheenjohtajan ja sihteerin kanssa, vastaa kesäkuun Boathouse-tapahtumasta projektipäällikkönä ja osallistuu projektiryhmän jäsenenä uuden Kaaoksesta Kasvuun -valmennuksemme palvelumuotoiluun.

 

tuomoluoma-500x500

Tuomo Luoma on tottunut saamaan aikaan muutoksia ja aktiivisena VIP-jäsenenä Tuomo sai vastuulleen VIP-jäsentoiminnan kehittämisen. Tuomo vaikuttaa aktiivisesti politiikassa ja on verkostoineen sekä tuumasta toimeen -mentaliteetilla erinomainen lisä hallitukseemme.

 

 

Markko-Vaarnas 250x250 -2

Markko Vaarnaksella on mittava kansainvälinen kokemus yrittäjänä (GIA), josta verkostomme jäsenille tulee olemaan varmasti paljon iloa. Markko ottaa vastuulleen B2020 kansainvälistymisteeman mukaisen toiminnan kehittämisen.

 

 

Koko hallitus löytyy täältä >>

Pidämme tapahtumakalenteria koko vuoden toiminnasta ajantasalla verkossa. VIP-jäsenillä on mahdollisuus hyödyntää Olohuonetta VIP-jäsenistölle suunnattuihin tilaisuuksiin kalenteriin merkittyinä vapaina aikoina. Varauksrt sihteerimme Anna Koposen kautta: anna.koponen(at)boardman.fi.

Katso myös ”Kumppanuus” >>